---------------------------------

ΔΗΜΟ-Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ E Ι Α Κ Η

Ενημερωση Πανδημοτικη

----------------------------

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον μεγάλο Κατράκη που οργάνωσε ο Δήμος Πειραιά στην Πινακοθήκη παρουσία συγγενών του μεγάλου ηθοποιού καθώς και καλλιτεχνών με τη συμμετοχή του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κανάλι Ένα (1) 90.4.

Οι παρευρισκόμενοι με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη και τους συντελεστές της εκδήλωσης, εξαίροντας την προσφορά του Δήμαρχου Πειραιά καθώς και τη συμμετοχή του Προέδρου του Ραδιοφωνικού Σταθμού Τάκη Αβραμίδη ο οποίος εδώ και δεκαετίες δίνει το παρών στις ανάγκες και τους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο των Πειραιωτών καθώς και την αναβάθμιση της Πόλης πρώτου Λιμανιού της χώρας.

Με την ευκαιρία της δημοσίευσης των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία της κάλπης των εκλογών της Κυριακής, για την συνέχεια της θητείας του Συνδυασμού Πειραιάς Νικητής, που ηγείται ο Γιάννης Μώραλης, με την υποστήριξη, του προέδρου του Ολυμπιακού Ευάγγελου Μαρινάκη με πλήρη αναγνώριση από Πειραιώτες και όχι μόνο του έργου που έχει συντελεστεί, υπενθυμίζουμε ότι: Ο Τάκης Αβραμίδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και έχει δώσει ένα αέναο δυναμικό παρόν προσφοράς εδώ και δεκαετίες.

 

Καλή επιτυχία λοιπόν και με ακόμη μια νίκη για όλους όσους δίνουν τη μάχη για ένα Πειραιά που αποδεδειγμένα...

Τραβάει Μπροστά Με βήματα ξεχωριστά

Και είναι εθνική επιταγή να συνεχίσει αυτό τη πορεία.